Barnas Julehjelp

En hjelp for foreldre som strever med å få pengene til å strekke til

Aldersgruppe: For alle

Har du begynt å tenke på jula i år?


Mange har begynt å glede seg, men flere barn og voksne forbinder jula med bekymring og en følelse av å stå utenfor. En vanskelig økonomisk tid gjør at stadig flere kjenner på denne bekymringen. Skal vi prioritere mat? Gaver? Varme i huset?

Abildsø Nærmiljøsenter ønsker i samarbeid med andre aktører å være til hjelp for familier som strever med å få pengene til å strekke til. Derfor har vi startet "Barnas Julehjelp" for å bidra til at flere barn får den gaven de har ønsket seg til jul.

Ønsker du hjelp til barnets julegave?

Dere kan gjerne sette opp 3 gaveønsker per barn. Hvert barn får gaver til en samlet verdi på kr 500,-. Vi tar ansvar for å formidle gaveønskene anonymt til mennesker som ønsker å være julehjelpere. Det vil ikke stå noe på gaven om hvem eller hvor den kommer fra. Vi inviterer deg til å hente gaver før jul ved Abildsø Nærmiljøsenter i Fellesskapshuset, Langerudhaugen 1.

Det kommer mer informasjon om hvordan du kan sende inn barnas julegaveønsker til oss senere.

Ønsker du å være Barnas Julehjelper?

Som julehjelper får du i oppgave å kjøpe en gave som står på ønskelista til et barn du ikke kjenner. Barnas ønsker blir skrevet på ønskehjerter som henges på juletrær. Vi koordinerer overlevering av rett gave til rett barn. Mer informasjon kommer.

Vi ønsker også bidrag til juleposer som vi kan sende med hjem til familier. Denne skal inneholde noe som skaper ekstra hygge til jul.

Du kan også bidra som julehjelper ved å gi et valgfritt beløp som vi kan handle inn julegaver eller juleposer for.

Med ønske om at flere barn får den gaven de har ønsket seg til jul


2023 © Abildsø Nærmiljøsenter