Drømmer du om en jobb der du betyr noe for andre?

Da er jobben som daglig leder (80-100%) av Abildsø Nærmiljøsenter (ANS) den perfekte jobben for deg!

På ANS skaper vi en åpen og inkluderende møteplass for fellesskap på tvers av generasjoner, kultur og sosial tilhørighet. Et sted der folk blir sett.

Vi ser etter deg som trives med ansvar og prosjektledelse, og drives av å engasjere andre til felles innsats for positive ringvirkninger i lokalsamfunnet.

For å få det til må du jobbe strukturert og strategisk, være god på selvledelse og samarbeide godt med andre aktører og frivillige om felles mål.

Vi forventer at du har en relevant utdanning eller kompenserende arbeidserfaring. Det er et krav å ha godt muntlig og skriftlig norsk språk. Personlig egnethet og engasjement vektlegges.

Oppstart er i utgangspunktet 1. januar 2025.

Send din CV og en enkel søknad til andrhl@gmail.com innen 6. november. Ring gjerne 408 29 305 om du har spørsmål. Vi gjør intervjuer med aktuelle kandidater fortløpende.


Om Abildsø Nærmiljøsenter:

Abildsø Nærmiljøsenter (ANS) mottar statlig driftsstøtte som en av 557 Frivilligsentraler i Norge. På senteret har vi storkjøkken, kafé, gymsal, kontorer, dansesal og ulike forsamlingslokaler – lokaler som gir gode muligheter for aktivitet og glede for dem som kommer hit.

ANS er en forening stiftet av Oslo Misjonskirke Betlehem og tilknyttet andre nærmiljøsentraler gjennom nettverket Der du bor. I samme bygg er også Abildsø Menighetsbarnehage.

Daglig leder rapporterer til styreleder i ANS. Stillingen har kontorfellesskap og nært samarbeid med Oslo Misjonskirke Betlehem.

2024 © Abildsø Nærmiljøsenter